Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2020: Η Sony επιβεβαίωσε την απουσία της

*
Τελικά οι φήμες έγιναν πραγματικότητα και η Sony επιβεβαίωσε την απουσία της από την Ε3 2020. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία θα απέχει από αυτή τη γιορτή του gaming και εννοείται πως όσοι επισκεφτούν το Los Angeles φέτος δεν θα δουν από κοντά το PlayStation 5.

Σε ανακοίνωση που έστειλε στο GamesIndustry.biz, η εταιρεία επιβεβαίωσε οτι "έπειτα από πολλή σκέψη" απόφάσισε να μην δώσει το "παρών" στο φετινό show.


"Σεβόμαστε απόλυτα την ESA ως οργανισμό, όμως πιστεύουμε οτι η E3 2020 δεν είναι ο κατάλληλος προορισμός για τα φετινά μας πλάνα. Αντ' αυτού η Sony θα συνεχίζει την πολιτική της συμμετοχής της σε εκατοντάδες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο. Βασικό μας μέλημα είναι να εξασφαλίσουμε οτι οι fans αισθάνονται οτι αποτελούν μέρος της οικογένειας του PlayStation και έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο. Έχουμε ένα φανταστικό line up τίτλων που έρχονται για το PlayStation 4 και με το επερχόμενο λανσάρισμα του PlayStation 5, αυτό που πραγματικά επιθυμούμε είναι να έχουμε ένα χρόνο γεμάτο γιορτές με τους fans", αναφέρει η ανακοίνωση της Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*